Andullatietherapie, is dit echt de oplossing? (3/3)

dooradmin

Andullatietherapie, is dit echt de oplossing? (3/3)

Andullatietherapie, is dit echt de oplossing? (3/3)

(naar de hoofdpagina: www.andullatie.net)

Ik had ingecalculeerd dat ik vroeg of laat een investering zou gaan doen in mijn gezondheid. Dus ik had al wat centen opzij gelegd. Nu blijkbaar dus voor andullatietherapie. Of niet?

Neen hoor, ik was aangenaam verrast te horen dat je andullatie bij je thuis kunt nemen voor amper €3/dag. En dit echt zonder rente (= een 0% financiering). Dus mijn spaarcentjes die moest ik zelfs niet aanroeren…

HHP maakt op deze manier andullatietherapie echt voor iedereen mogelijk!

Ongeveer 3 weken later kreeg ik mijn eigen exemplaar aangeleverd.

Ik was meer dan opgetogen!

Na het samenstellen van het toestel en een korte uitleg kon ik meteen aan de slag.

Mijn partner en ik gebruiken onze andullatiematras 1 keer per dag elk ca 25min. Gedurende het weekend lopen onze beurten met andullatietherapie wel op tot soms 3 keren per dag.

Door de stochastische trillingen treedt er zelfs nu na jaren van het gebruik van andullatie geen gewenning op. Andullatietherapie blijft dan ook werken. En het is nog steeds heel deugdzaam voor mijzelf, mijn kinderen en kleinkinderen.

Ik gebruik geen pijnstillers meer!

Ik kan alleen maar aanraden andullatie voor jezelf uit te proberen. Heb je geen klachten, vergeet dan niet, dat het onderhoud van je lichaam de moeder is van de porseleinkast.

Heb je een goed gevoel bij andullatietherapie, ga er dan voor en vraag meteen ook een vrijblijvende test voor bij je thuis aan.

Laat je maar ’s goed verwennen. Twijfel niet, het is een prachtsysteem!

Over de auteur

admin subscriber

Geef een reactie