Andullatietherapie, is dit echt de oplossing? (2/3)

dooradmin

Andullatietherapie, is dit echt de oplossing? (2/3)

Andullatietherapie, is dit echt de oplossing? (2/3)

Ik was in feite overtuigd van andullatietherapie, maar sloot mijn ogen. Ik weigerde te luisteren naar mijn lichaam. (naar de hoofdpagina, www.andullatie.net)

Begin 2008 begon mijn rug zich opnieuw te manifesteren, ik kreeg uitval in mijn been.

In juni bracht ik opnieuw een bezoek aan mijn spinaal orthopedisch chirurg. Een ‘visite’ drong zich op. Hij sprak me aan over 2 opties:

  • het vastzetten van mijn wervels
  • leren leven met de pijn

Hij gaf me 50% kans op slagen, 50% kans op falen met het risico op verlamming tot gevolg. De gedachte alleen deed me al daveren van angst…

Ik besloot te gaan voor de 3e optie. Geen verlamming voor mij! Andullatietherapie! De gevolgen van een operatie is onomkeerbaar. Stel dat een operatie mis afloopt, dan is dit bepalend voor de rest van mijn dagen. Indien de matras met de andullatietherapie niet zou voldoen dan kon ik die nog verder verkopen.

Het telefoonnummer van HHP was nog steeds in de buurt: 055 23 23 23, ik herinner me het nog levendig!

Andullatietherapie was mij het risico waard!

Ik kreeg een vriendelijke jongedame aan de lijn. Ik vertelde haar kort mijn relaas. Ze wist mij meteen een afspraak te maken met een medisch opgeleide vertegenwoordiger.

Vriendelijke man die een hele mooie uitleg kon geven omtrent mijn klacht. Niemand had ooit de tijd genomen om mijn probleem in kaart te brengen. En in het Nederlands mij uit te leggen. Andullatietherapie had voor mij na een half uurtje geen geheimen meer.

Ik heb ze zelfs nog ’s opnieuw mogen voelen. Zalig.

Overdonderd door de effecten van andullatietherapie, bestelde ik meteen mijn eigen exemplaar.

Lees verder in mijn volgende post over andullatietherapie…

Over de auteur

admin subscriber