Andullatietherapie, is dit echt de oplossing? (1/3)

dooradmin

Andullatietherapie, is dit echt de oplossing? (1/3)

Andullatietherapie, is dit echt de oplossing? (1/3)

Ikzelf ken Andullatietherapie reeds sinds enkele jaren. (naar de hoofdpagina andullatie.net)

Mijn eerste ervaring met andullatietherapie vond plaats in 2007 op de jaarbeurs in Gent. Ik had al enkele jaren last van pijn in mijn onderrug. HHP had echt wel een grote stand met allemaal “kottekes”. Precies ingedeeld in huisjes met gezellige oosterse doorgangen.

Ik had de indruk dat dit een nieuw revolutionair product was. Ondanks de overrompeling en de oneindige drukte ter plaatse konden mijn echtgenote en ikzelf toch eventjes andullatietherapie uitproberen. Dit was een onbeschrijflijk positieve ervaring. Een ware verlichting.

Met een folder onder de arm verlieten we de stand van HHP… Zonder meer.

Pas twee jaar later kwam ik opnieuw in aanraking met deze “vernieuwende” andullatie technologie. En precies met enkele veranderingen in het gamma.

  • Nekkussen met infrarood
  • Meer programma’s
  • Armsteunen
  • Intensere werking van de motoren

Deze keer was mijn nieuwsgierigheid supersterk aangescherpt. Ik was vastberaden een andullatie vertegenwoordiger onder de arm te nemen. Ik had ondertussen ongeveer één jaar problemen met mijn onderrug.

Aan de hand van een MRI scan had men in het ziekenhuis vastgesteld dat ik door artrose een vernauwing had tussen twee wervels in mijn onderrug. Wat resulteerde in druk op zenuwbanen met pijnlijke uitstraling in mijn benen tot gevolg. Ik kreeg te horen dat dit in het slechtste geval zou kunnen leiden tot het advies om die wervels vast te zetten om mijn wervels en druk op zenuwen permanent te verlichten.

Werken, genieten van mijn gezin, zelfs een wandeling op de dijk kon mijn dag tot een hel omtoveren.

Lees verder in mijn volgende post over andullatietherapie…

Over de auteur

admin subscriber